Svenska Schäferhundklubben

Blogg

Lucialydnad

Den 12 december kl 15:00 är det Lucialydnad i fd Stall Dalhems ridhus, nu mera Hotell Dalhem. Det är klass 1 och klass 2. Vi önskar alla deltagare stort lycka till och hoppas på många lucior, tomtar och stjärngossar.


PM tregrenen

PM Tre-grenen!

Lagtävling med tre egipage/ spår, uppletand, lydnad. Fältspår med 6 apporter, icke förarspår. Uppletande ruta 50 x 50 meter. 10 olika föremål av olika material. Maxtid 6 min. Lydnad. Dograce, bana ca: 200 m. 10 olika hinder/moment som ska utföras. Godis, boll uppmuntrande tillrop är tillåtet. Man får inte hålla i hunden. Vi träffas vid Gutestugan kl. 09.30 söndagen den 15 november. Kiosk med lättare förtäring finns.

Välkomna! Tävlingsledningen.


Tregrenen

Nästa helg går den årliga skojtävlingen av stapeln!
Mer info kommer senare om tider och platser. 

Nu nalkas det mot årets tregren och det är dags att anmäla sig till årets TREGREN som går av stapeln den 15 november! En skojtävling med tremannalag i grenarna spår, uppletande och lydnad. Inget är som vanlig, bara på skoj. Alla kan vara med! Skrapa ihop ett lag, hitta på ett fyndigt namn och änmäl er till bankgiro 865-4386. 300 kr/lag senast den 6 november.

Detta händer idag

måndag
17
december
Stig

2018
Vecka 51

Webbfråga

Vad tycker du om vår nya hemsida?Besöksstatistik

Besökare idag: 0
Denna månad: 48
Totalt: 8931

Nyhetsarkiv

2018
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    Augusti
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 • 2017
  2016
  2015
  2014
  2013

   

   

  Välkommen till Schäferdistrikt Gotland
   

   

  Läs detta

  I och med GDPR blir det mer utmaningar kring personuppgifter. Vill Du kunna få en kallelse till årsmötet behöver du maila till majazarges@gmail.com I och med det godkänner Du att klubben får tillgång till din mailadress. Den kommer enbart att användas till informationsutskick.

  Årsmötet kommer vara den 13/2-2019
  Boka in denna kväll på en gång

  Lärkparken träningen är nu inte inbokad.

   

   
  logga 90 år

   

  Translate

  Information från CS

   


   


  Medlemskap

  Till alla er som betalar in edra medlemsavgifter till vårt bankgiro och tyvärr glömmer att göra anmälan på vår hemsida under medlem, snälla gör detta det är omöjligt för oss att kunna registrera in er som medlem på SBK annars och därför får ni heller inte utsänt era medlemsbevis eller vår tidning.


   

   

  Vi samarbetar med

  Royal Canin


   agria_djurforsakring_200


   

  Lokala sponsorer

  Agria Royal Canin Studiefrämjandet Skaffa gratis hemsida på Hundpoolen.se